Demonstratie exceptionala de dans contemporan, la "Romania Danseaza"la Romania Danseaza 24 martie 2013 , 24.03.2013


Pop Adrian are doar 17 ani, insa foloseste dansul ca pe o arma letala. Tinta sa: cele trei stele aurii! Miscarile lui sunt adevarate reprezentatii de forta, dar si pasiune. Numarul lui a lasat juriul cu gura cascata. 
-->


Adrian a pasit pe scena timid, in picioarele goale. A inceput sa danseze la 12 ani, cand avea 84 de kilograme. Afectat de faptul ca toti copiii radeau de el, s-a refugiat in dans. In timp, a devenit o pasiune. 

“Ce inseamna dansul pentru mine? E ca si cum as fi indragostit foarte tare de o fata si n-as putea trai fara ea nici macar o zi”, spune Adrian.

 Tanarul isi face singur coregrafiile. Ii place dansul contemporan, pe care il imbina cu elemente de echilibristica. Rezultatul este fascinant!

Adrian parca pluteste. Juratii au ramas muti de uimire si, bineinteles, i-au oferit dansatorului cele trei stele aurii, care il duc spre semifinala.

“Esti grozav! Dincolo de partea tehnica pe care ne-ai aratat-o, te misti atat de frumos, atat de usor”, a spus Monica.

 “Ti-ai adus sufletul pe scena. Ai demonstrat ca poti sa treci peste orice si mi-as dori sa vad asta la televizor, in Romania”, a mai spus Mihai Bendeac.

 De bucurie, iubita lui, aflata in culise, a intrat pe scena si i-a sarit in brate.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu